mršavljenje

Mršavljenje i održavanje željene tjelesne težine – kako?

Izgleda da nakupljeni kilogrami i određen način života, Hrvatima predstavljaju sve veći izazov. Neki su već otkrili svoje načine i najbolje saveznike u mršavljenju i održavanju željene tjelesne težine. Međutim, velikoj većini to i dalje predstavlja određen problem. Užurbani ritam, neredovita i neplanirana prehrana, prevelike količine šećera, stres, premalo sna i nedostatak svijesti o važnosti namirnica i hrane koju konzumiramo, doveli su do porazne statistike u nastavku. 

HRVATI NAJDEBLJI U EUROPI

mršavljenje
pretilost

Osvojili smo, ne tako laskavu, titulu najdebljeg naroda u Europi. Prema objavljenom najnovijem istraživanju Eurostata, a s podacima iz 2019., svaki drugi Hrvat ima višak kilograma. Po pretilosti, Hrvatsku odmah slijedi Malta s postotkom od 65%, dok Italija, Francuska i Luksemburg bilježe najmanji postotak pretilih ljudi. Također, istraživanje je pokazalo da više od polovice svih građana EU (53%) je pretilo, a da normalnu tjelesnu težinu ima njih 45%. Mršavljenje na zdrav način značilo bi, između ostalog, i pronalazak zdravih alternativa za stare, nezdrave navike. 

100% SMART MEAL

Srećom, ti prehrambeni izazovi itekako se daju svladati uz pametne izbore i odlučnost. 100% Smart Meal premium je zamjenski obrok, osmišljen na način da eliminira sve izlike s nedostatkom vremena! Obrok je doslovno spreman za svega par trenutaka, a sadrži sve potrebne vitamine i minerale, baš poput svakog uravnoteženog obroka. Bez dodanih šećera, masti i ugljikohidrata, sa 100% organskim sastojcima, pruža tijelu sve potrebno za lagan i dobar osjećaj! A, obzirom na topljiva i netopljiva vlakna, prebiotik inulin i postupno otpuštajuću smjesu višekomponentnih proteina, lako je probavljiv i ne ostavlja osjećaj težine i letargije! Smanjuje razine šećera, kolesterola, pomaže pri mršavljenju, i idealan je dio svake sportske prehrane!

100% Smart Meal
Mršavljenje

NAJBOLJI SAVEZNIK U MRŠAVLJENJU I ODRŽAVANJU ŽELJENE TJELESNE TEŽINE

100% Smart Food brend je posvećen poboljšanju kvalitete života na prirodne i svima dostupne načine. A, nakon posljednjih statistika, uravnotežena prehrana, koja bitno utječe na kvalitetu života, svima bi trebala biti u vrhu prioriteta. Prije svega zbog zdravstvenih razloga, a onda i zbog činjenice da se svatko zaslužuje osjećati dobro u svom tijelu! 100% Smart Meal može biti vaš prvi i mali korak prema pozitivnim promjenama. Na vama je odluka, a mi smo vam otkrili koji je, cijenom, okusima i sastavom, najbolji saveznik u mršavljenju i održavanju željene tjelesne težine

3 thoughts on “Mršavljenje i održavanje željene tjelesne težine – kako?”

  1. Pingback: 100% Smart Meal premium zamjenski obrok

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart