„Fit do ljeta“ zamijenite s „fit i nakon ljeta“

„Fit do ljeta“ ili „moram se dovesti u red do ljeta“, odluke su koje većina ljudi donosi neposredno prije ljeta. Isto je možda razumljivo i ljudski, ali ono što je opće poznata činjenica jest da nerealni ciljevi, postavljeni unutar ograničenog vremenskog razdoblja, često vode do neželjenih rezultata i razočarenja. A, kad se ti isti nerealni ciljevi projiciraju na prehranu, neizbježno imaju i negativan učinak na ljudsko zdravlje.

Ako ne traje i nakon ljeta, „fit do ljeta“, ne znači ništa dobro

Nagle promjene težine, osim što vas bacaju u začarani krug i uzrokuju frustraciju, nepovoljno utječu i na opće stanje organizma. Last minute dijete prije ljeta često znaju rezultirati poznatim jojo efektom. Vrati vam se više kilograma nego što ste izgubili.

KOŽA (16)

Istovremeno, raste vam apetit, moguć je i viši udio masti i manje mišića, a povećan je i rizik od kardiovaskularnih tegoba. Kako onda razmišljati dugoročno i postizati rezultate?

Opsjednutost krajnjim ciljem i instant rezultatima zamijenite dosljednošću putovanja

Stil života mijenja se dugoročnim i realnim ciljevima, a naposljetku, tako se i dolazi do onog željenog „fit do ljeta“. Dodali bismo još „i nakon ljeta“. Dugoročno gledano, ukoliko vam prehrana nije uravnotežena i bogata nutrijentima, svaka je, a osobito ona last minute dijeta, uzaludna. Nekakva zlatna formula do željenih rezultata bila bi upravo kombinacija pravilne prehrane i optimalne tjelesne aktivnosti. 

Što je to pravilna prehrana? Najkraće rečeno, pravilna prehrana je ona koja pruža tijelu sve hranjive tvari i održava energiju na potrebnoj razini. Zašto zvuči jednostavnije nego što jest? Uz krcate rasporede, jurnjavu na sastanke i hrpu dnevnih obaveza, često ne stignemo pripremiti kvalitetan obrok i osigurati tijelu sve potrebne nutrijente. Često ne stignemo ni održavati tjelesnu aktivnost na potrebnoj razini. Zato je važno malim koracima i promjenama rutine, osigurati i dugoročne željene rezultate i dobrobiti. Srećom, postoje pametna rješenja koja ne oduzimaju vrijeme i eliminiraju sve izlike.

Pametno rješenje za održavanje pravilne prehrane je 100% Smart Meal

I, dok vi nabrajate i opravdavate se zašto ne stignete paziti još i na prehranu, netko je već pripremio svoj obrok. Kako? 100% Smart Meal je obrok koji se pripremi u sekundi, skrenut će vas s puta prema pekari ili brzoj hrani, a istovremeno pružit će tijelu sve nutrijente. Ti su ujedno i na prvoj liniji obrane imunološkog sustava: vitamin C, cink, selen, magnezij, vitamini B6 i B12, folna kiselina, niacin, riboflavin. 

100% Smart Meal
100% Smart Meal

Ovaj premium zamjenski obrok držat će vas sitima 3 do 5 sati, doprinosit će normalnoj funkciji imunološkog sustava, a istovremeno i smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim osnovnih nutrijenata, 100% Smart Meal sadrži topljiva vlakna rijetke akacije i netopljiva vlakna bambusa azijskih polja. Dok je prebiotik inulin u ulozi dijetalnih vlakna, sa svrhom regulacije probave, tjelesne težine ili glukoze u krvi. Dobrobiti uzimanja 100% Smart Meala su brojne, a neke od njih su i izbjegavanje gladi s jedne strane, i pribjegavanja nezdravim opcijama s druge strane. Istovremeno, omogućen je unos svih tijelu potrebnih nutrijenata i korištenje bilo kad i bilo gdje!

Promjenom stila života, nema ni potrebe za last minute „fit do ljeta“ pritiskom

Jedna šetnja dnevno, ili čak tjedno, zamjena brze hrane zdravijim opcijama, dovoljan unos tekućine… Sve su to male, i svima dostupne, promjene koje dugoročno čine veliku razliku. A, koje možete uvrstiti u svoju svakodnevnicu već danas. 

fit do ljeta

Svakodnevni izbori određuju dugoročne rezultate. Stoga, birajte pametno!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart