NEW

100% smart sleep

NEW!

100% smart sleep

KVALITETAN I MIRAN SAN UZ TROSTRUKI UČINAK:

  • smanjuje i uklanja stres
  • smiruje i opušta
  • smanjuje i uklanja neugodne simptome tjeskobe

KVALITETAN I MIRAN SAN UZ TROSTRUKI UČINAK:

  • smanjuje i uklanja stres
  • smiruje i opušta
  • smanjuje i uklanja neugodne simptome tjeskobe

Kvalitetan san

Vitalnost

Opuštenost

Stabilnost

Mirnoća

Energija

Za miran san

Inovativni dodatak prehrani uz moćne sastojke iz prirode: GABA, valerijana, pasiflora, melatoninom, magnezij, cink i vitamin B6.

Nervoza, napetost, tjeskoba i nemir nestaju uz kvalitetan san i prirodne stimulanse za opuštanje i smirenost, koji su ključni sastojci 100% Smart Sleep kapsula.

Anti-stress učinak

Izloženi urbanom i modernom načinu života, često se suočavamo s iscrpljenošću uslijed koje prijeti i kroničan nedostatak kvalitetnog sna.

100% Smart Sleep crpi snagu iz prirode, uzimajući ključna ljekovita svojstva, i na taj način učinkovito rješava nesanicu, napetost, nemir i nervozu, kao i neugodne simptome menopauze poput noćnog znojenja i hormonalnog disbalansa .

Uklanja jet-lag osjećaj

100% Smart Sleep namijenjen je i za poteškoće vezane za putovanja, uslijed kojih slijede promjene vremenskih zona, jet-lag osjećaj i njegove posljedice.

Povratak u uravnotežen ritam spavanja, nakon promjene vremenskih zona, uz 100% Smart Sleep znatno je brži i 100% je učinkovit! 

Uklanja i smanjuje tjeskobu

Tjeskoba, kao bolest modernog čovjeka, sve je više prisutna u društvu. Rješenje se krije u zdravom načinu života – kojem je, jedan od osnovnih preduvjeta, kvalitetan i miran san. 

100% Smart Sleep koristi pametne sastojke i svu moć i inteligenciju prirode za bolju vitalnost, i psiho-fizičko stanje organizma. 

nesanica

Jet-leg

Stres

Tjeskoba

Umor

100% Smart Sleep sastojci: ljekovita svojstva iz neiscrpne snage & inteligencije prirode

Nootropik s pozitivnim djelovanjem na kvalitetu sna, pamćenje, fokus i suočavanje s intenzivnim stresnim razdobljima. Blagotvorno djeluje na prostorne kognitivne funkcije, neverbalno zaključivanje, trajanje pozornosti i radne memorije.

GABA - ZA SAN I FOKUS

Gama-aminomaslačna kiselina

Sadrži preko 150 aktivnih tvari, među kojima su značajni valepotrijati s anksiolitičkim djelovanjem, ali bez svojstva stvaranja ovisnosti. Smanjuje probleme sa spavanjem, nervozu i tjeskobu.

VALERIANA OFFINICALIS

Ekstrakt korijena valerijane

„Prirodni valijum“ - utvrđeno je da valerenska kiselina inhibira razgradnju GABA u mozgu, što daje osjećaj smirenosti i opuštenosti. Također pomaže kod neugodnih simptoma menopauze i sindroma nemirnih nogu.

VALERENSKA KISELINA

„Prirodni valijum“

Rajski cvijet u službi prirodnog sedativa. Ljubičasta pasiflora svojim ljekovitim svojstvima uklanja nesanicu, podržava dubok i miran san. Znatno djeluje na simptome menopauze - od noćnog znoja do hormonskog disbalansa.

PASSIONFLORA INCARNATA

Ekstrakt cvijeta pasiflore

Magenzij, esencijalni sastojak za normalno funkcioniranje organizma. Opušta živčani sustav i mišiće, oporavlja i puni tijelo energijom za najbolju izvedbu. Djeluje blagotovorno na oslobađanje od stresa i uklanjanje nemira koji se javlja tijekom noći.

MAGNEZIJ

Opušta tijelo i mišiće, otklanja nemir

Cink ima sedativni učinak na živčani sustav, a smatra se da pomaže i mentalnom oporavku nakon stresa. Kombinacija cinka i magnezija pozitivno utječe na kvalitetu sna. Cink je također neophodan za stvaranje i otpuštanje melatonina.

CINK

Umirujući i antidepresivni učinak

Melatonin je hormon kojeg proizvodi epifiza, žlijezda smještena u sredini mozga. Pojavom mraka, epifiza počinje kativno proizvoditi melatonin koji se otpušta u krv. Melatonin značajno skraćuje vrijeme potrebno da utonete u san.

MELATONIN

Čuvar sna, protiv jet-lag osjećaja

Vitamin B ili piridoksin doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Igra značajnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih stanica i očuvanju imuniteta. Pomaže u otklanjanju problema organizma i psihe, poput nesanice, stresa i tjeskobe.

VITAMIN B6

Pravilna tvorba energije

Kako koristiti?

Popiti jednu kapsulu 30 minuta prije spavanja, s velikom čašom vode. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

100% Smart Food

Shopping Cart